Ondersteuning voor coaches/trainers bij de audit van het CRKBO

Hoe zit het met de audit van het CRKBO?

 

Om als coach/trainer of opleidingsinstituut BTW-vrij te kunnen factureren heeft de Belasingdienst bepaald dat je ingeschreven moet staan bij het CRKBO, Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Het CRKBO voert daarvoor een audit uit. Deze audit bestaat uit een lijst met ca. 30 punten waar je aan moet voldoen.

Het kan zijn dat je een beetje overweldigd raakt door alle punten en vragen die op de lijst vermeld staan en dat je je afvraagt hoe je deze vragen moet interpreteren.

Hulp bij audit CRKBO

 

Voor diverse coaches/trainers heb ik deze CRKBO-audit voorbereid of heb ik meegedacht met welke stappen nog nodig zijn om aan de eisen van het CRKBO te voldoen.

Dus zoek je hulp bij de audit, plan dan even hieronder een afspraak in, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

Djoeke heeft ons uitmuntend geholpen in het creëren van overzicht bij onze CRKBO aanvraag. Zonder haar was het ons niet gelukt om door de audit heen te komen.

Véronique Lejeune

https://coaching-keverberg.nl

Help!
Was mijn eerste gedachte toen tijdens de drukste periode van het jaar het belangrijk bleek voor mijn bedrijf dat de CRKBO audit voor instellingen afgenomen werd.

En daar heb ik professionele ondersteuning bij nodig dacht ik al snel.
Na even googelen vond ik Djoeke. Djoeke heeft met al haar ervaring en kalmte snel overzicht gebracht. Zij heeft ons veel uit handen genomen en stap voor stap het proces van de audit geregeld.

Op de ochtend dat de auditor op kantoor langs kwam stond alles keurig klaar, in een overzicht met alle documenten bij elkaar. Dat gaf mij rust en vertrouwen.
En resulteerde erin dat de auditor dikke complimenten gaf over de aanpak en hoe keurig alles op orde is. Dank zij Djoeke!

Joyce Bakker

www.gespreksvoeringsociaaldomein.nl

Djoeke heeft me fijn geholpen mijn registratie bij CRKBO voor te bereiden. Door te sparren gaf ze me het inzicht dat ik miste om door de aanmelding heen te komen.

Esther van der Knaap

Onderwijswereld-PO.nl

Djoeke heb ik leren kennen als een gedreven persoon die altijd voor klanten klaar staat om waarde toe te voegen. Aan een half woord heeft ze genoeg om de taak volledig uit te voeren.

Bart van der Wielen

WDL

 

 

 

 

 

 

Hi, ik ben Djoeke

 

  • 35 jaar ervaring in ondersteunende functies
  • 10 jaar ervaring in adviserende functies
  • hou ervan dingen overzichtelijk en visueel aantrekkelijk te maken
  • soms iets té perfectionistisch
  • in mijn vrije tijd: met de hond erop uit, lezen, tuinieren en creatief bezig zijn.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

Contactgegevens:

Studio Djoeke
Kuyperstraat 10
5694 CW Son en Breugel
06 - 46 243 543

© Copyright Studio Djoeke 2017-2023